Forenkle overgangen til en bærekraftig fremtid: lenke, vurdere, forbedre

Vi legger til rette for informerte beslutninger for bedrifter som vil velge bærekraftig. Leter du etter omfattende løsninger for bærekraft og åpenhet i leverandørkjeder? Her er hvorfor du bør velge Factlines:

Nettverkseffekten

Plattformen vår utnytter nettverkskraften til å skape fremdrift. Ved å bli med i Factlines blir du en del av et økosystem som legger til rette for oppdagelse, deling og samarbeid med bærekraftsinformasjon i leverandørkjeden.

Fremtidsrettet teknologi

Vår innovative teknologi leverer skalerbare og effektive løsninger, skreddersydd til dine bedrifts behov, slik at du kan ta kontroll over din bærekraftige fremtid. Innlem bærekraft sømløst i driften med avansert dataanalyse og brukervennlige grensesnitt.

Enkelhet og brukervennlighet

Vi gjør bærekraft enkelt og tilgjengelig. Vi skal lage intuitive løsninger som forenkler rapportering, compliance og gjøre det enklere å ta bærekraftige valg. Naviger enkelt i leverandørkjeden og implementer bærekraftige strategier for oppfølging. Fokuser på det som betyr mest – å ha en positiv innvirkning på bedriftene i ditt nettverk.

Pålitelighet og ytelse

Tillit er avgjørende for bærekraft. Factlines har over ti års erfaring, en lang rekke vellykkede resultater, og partnerskap med anerkjente bedrifter. Stol på at vår plattfom har en sikker infrastruktur, som sikrer dataene deres og trygger oppetid.

Ved å velge Factlines får bedrifter tilgang til et omfattende nettverk av over 10 000 selskaper, banebrytende teknologi, enkelhet i bærekraftsprosesser og en pålitelig samarbeidspartner som ønsker å gjøre verden bedre. Våre løsninger gjør det mulig for bedrifter å starte en bærekraftig overgang, oppfylle regulatoriske krav og bli med i utformingen av en bedre fremtid.

Ønsker du å kjenne leverandørkjeden din bedre enn noensinne? Snakk med oss i dag!

Vi er et nettverk for en verden koblet sammen i bærekraft, som gjør innsikt i ESG enklere for alle.